♥ Geboorteservies Sofia

Geboorteservies SofiaAl voor de zomer nam een trotse oma van 2 kleinkinderen contact met mij op met de vraag of ik een geboorteservies voor haar volgende kleinkind kon maken. De twee andere kleinkinderen uit dit gezin hadden ook een geboorteservies, maar van een andere leverancier die niet meer actief was. Via internet was zij bij mij uitgekomen. Hoopvol vroeg ze of ik een geboorteservies kon maken. Uiteraard!
De verwachting was dat de kleindochter in augustus 2024 geboren zou worden. Ze wilde het graag op tijd regelen zodat ze snel dit persoonlijke geboorteservies cadeau kon doen. Het bestellen via de site vond ze alleen een beetje lastig. Ik stelde voor dat ze mij een appje zou sturen zodra haar kleindochter geboren zou zijn. Dan zouden we telefonisch het bestelformulier doornemen zodat ik haar hierbij kon helpen. Ik zou een reminder in mijn planning zetten zodat ik haar bestelling snel in kon plannen. Maar het verwachte appje bleef uit…

Eind augustus nam ik opnieuw contact met haar op. Trots vertelde ze over haar mooie kleindochter Sofia. Ze legde uit dat ze even gewacht had met het plaatsen van de bestelling uit respect voor het jonge gezin. Sofia had namelijk een lastige start gehad en ze wilde het afwachten tot er wat meer zekerheid was voor ze het geboortekaartje met me zou delen. Daar had ik alle begrip voor. Ik kan me de zorgelijke en beladen tijd die dit met zich mee brengt goed voorstellen. Het blijft toch een wonder wanneer een kindje gezond en wel geboren wordt. Ik was dan ook oprecht blij te horen dat alles nu goed leek te zijn. En oma? Hartstikke trots!

Ze gaf aan dat ze zelf wel even proberen zou om het bestelformulier toe te sturen. En anders kon een ander kleinkind (van 22 jaar) haar nog wel helpen. Vrijwel direct ontving ik deze, met een afbeelding van het geboortekaartje: 3 paar voetjes die onder de deken uitstaken. Een getekend kaartje. Een mooie uitdaging voor mij waar ik wel even de tijd voor heb genomen. Het resultaat mag er dan ook zijn, al zeg ik het zelf. En van de ouders van Sofia kreeg ik een heel mooi compliment!

Benieuwd naar het geboortekaartje en het compliment? Neem dan een kijkje bij het verhaal op Instagram en Facebook.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een geboorteservies van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Serviesgoed voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *