♥ Laarsjes Sofie

Laarsjes SofieBerkel-Enschot heeft er een lief klein meisje als inwoner bij: Sofie. En Ron en Angela zijn de trotse ouders. Voor dit kleine meisje deze fleurige laarsjes met een bewerking van een mooi bloemetje, geïnspireerd op het geboortekaartje.
Voor hen veel levensgeluk en een liefdevol gezinsleven gewenst!

Benieuwd naar het geboortekaartje van Sofie? Neem dan een kijkje bij het verhaal op Instagram en Facebook.

Lees meer…

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Sofie

  • Het is altijd een feest om de cadeautjes van FemKado cadeau te doen! Helaas ging er bij onze laarsjes in eerste instantie iets mis. Het is natuurlijk mensenwerk en dat brengt dit risico met zich mee, Maargoed het maakt deze producten natuurlijk ook uniek!

    Met fijne communicatie heeft FemKado een nieuw exemplaar gemaakt en deze is zelfs nog mooier dan de eerste!

    Ik geef al jaren kraamcadeaus van Femke en ze heeft mij nog nooit teleurgesteld! Ik zou bij een volgende telg in de vriendengroep gewoon weer hier wat passende zoeken!

    • Dag Juliet,
      Dank voor je mooie en eerlijke review. Dat er iets mis was gegaan met de bewerking vond ik echt heel vervelend. Zeker gezien het een spoedbestelling betrof die ik met moeite op tijd klaar had. Mede door jouw medewerking heb ik het snel op kunnen lossen. Fijn dat je het eindresultaat nóg mooier vindt dan het eerste resultaat. Zo zie je maar weer, een geluk bij een ‘ongelukje’. Graag tot een volgende gelegenheid!

      Groet, Femke

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *